И Татјана и Новица нема да настапат на партиската прослава, Наш колега музичар не покани да настапиме, но ни кажа дека тоа е концерт на „Мерак меана

September 7, 2023 естрадаплус 0

Почитувани, Во врска со настапот на „8 Септември“ сакаме да информираме дека ние нема да настапиме, а воедно и да дадеме појаснување, што навистина се […]