(Видео)Ова е победничката песна на Интернационалната вечер на Охрид фест 2023

Please follow and like us:
Pin Share

Давид Миаладинов е победник на 30 јубилејно издание на Охрид фест со песната Како денот да го претворам во нок .Песната е дело на Ристо Самарџиев и Давор Јордановски а видеозаписот го изработи ИН продукција. Давид најавува учество и на престојниот Макфест ,инаку Давид е професионален оперски пејач,стана познат по преработките Кога падна на парина и Послушајте патриоти .

https://www.youtube.com/watch?v=JlvCnvC5yPA&ab_channel=INTV

Please follow and like us:
Pin Share