Цаки Кисми и Адријана Кеш за новата година во Австралија ,уште сега пола ресторан резервисан!

Please follow and like us:
Pin Share

Цаки Кисми заедно со неговиот бенд Сасе Станковски и Имо Сакс овојпат придружувани од Адријана Ацевска за новата година ќе ги забавуваат нашинците во Мелбурн ,поточно во новиот ресторан Мистик, како што дознаваме од организаторите има голем интерес и веќе пола ресторан е резервиран.Инаки Цаки Кисми и Адријана продолжуваат со турнеја после нова година во сите градови низ Австралија!

Please follow and like us:
Pin Share