Победникот на Интернационалната вечер на Охрид фест Давид Миладинов снимаше видеозапис за наградената песна

Please follow and like us:
Pin Share

На 30 тото јубилејно издание на Охрид фест е Давид Миладинов со песната насловена Како денот да го претворам во Ноќ, песната е доло на Ристо Самарџиев. Давид снимаше видеозапис за истата песна во студиото на Ин продукција .Наскоро следува голема промоција на песната.

Please follow and like us:
Pin Share