Методија Столески е финалистот кој го освои второто место во Македонското музичко талент шоу Нови и млади

Please follow and like us:
Pin Share

Во првата сезона од Македонското музичко талент поу Нови и млади младиот и атрактивен фолк пејач Методија Столески го освои второто место според жири комисијата составена од Наум Петрески,Влатко Миладиноски,Сузана гавазова и Златко Миладиноски.

Методија Столески веќе години наназад е искусен пејач,има настапувано на повеќе фестивали кад еима и освеоено награди.Методија располага со извонерени гласовни можности ,пее исклучиво македонска музика на неговиоте настапи .

Please follow and like us:
Pin Share