Eвe колку баpaат нашите ѕвезди за да пeат на Пиво феcт, поефитно ќе cе помине, ги нема Цеца и Бpена

June 25, 2022 естрадаплус 0

После балкански познатите Светлана Цеца Ражњатовиќ, Северина, Данијела Мартиновиќ, Здравко Чолиќ, Неда Украден, Лепа Брена, Мирослав Илиќ, Оливер Драгојевиќ… и многу други познати музички имиња, […]