Жири комисијата во Финалната вечер од Македонското музичко талент шоу Нови и млади составена од :Наум Петрески,Сузана Гавазова ,Влатко Миладиноски и Златко Миладиноски

June 5, 2022 естрадаплус 0

Се снимаше и финалната вечер на Македонското музичко талент шоу Нови и млади ,беа преставени 15 финалисти , како што истакна прецедателот и организатор на […]