(Видео) „Меморија“ го сплоти народот со песна и покажа дека Македонија е жива, горда и вечна!

June 12, 2022 естрадаплус 0

„Меморија“ вчеравечер, сабота 11 јуни 20220 година ја „урна“ А1 арената „Борис Трајковски“. И покрај сите неприлики и малери кои му претходеа на долго најавуваниот […]