Дали ги видовте кои се првите финалисти од Македонското музичкпо талент шоу Нови и млади

June 8, 2022 естрадаплус 0

Се емитуваше првиот дел од финалната вечер и беа прикажани првите финалисти од Македонското талент шоу Нови и млади ,во првата вечер учествува: Ивана Стојановска,Игор […]

Ламбе Алабакоски е патриот ,погледнете кои песни ги испеа пред неколку денови

June 8, 2022 естрадаплус 0

Пејачот Ламбе Алабаковски по враќањето од Америка од поп сцената се префрли во фолк сцената ,тој само неколку денови пред инцидентотот гостуваше во најпопуларното музичко […]