(видео)Нов спот на Фаворити и Туше

Please follow and like us:
Pin Share

Прекрасен спој Туше и Фаворити од Битола ,после долга соработка се решија да снимаат и дует песна насловена Горе чашите .Песната е дело на саксофонистот Оливер Горгиевски,аражманот е на Димитар Митревски и Славко Ристески ,снимено во неговото студио во прилеп Prosound. Како режија на видеото се јавува Сајзеристот на Фаворити Бобан Петковски а го снимаше ИН Продукција се снимаше на неколку локации во Битола.

Please follow and like us:
Pin Share