Ламбе Алабакоски е патриот ,погледнете кои песни ги испеа пред неколку денови

Please follow and like us:
Pin Share

Пејачот Ламбе Алабаковски по враќањето од Америка од поп сцената се префрли во фолк сцената ,тој само неколку денови пред инцидентотот гостуваше во најпопуларното музичко шоу ИмаТ немаТ каде испе две патриотски песни .

Please follow and like us:
Pin Share