Дали ги видовте кои се првите финалисти од Македонското музичкпо талент шоу Нови и млади

Please follow and like us:
Pin Share

Се емитуваше првиот дел од финалната вечер и беа прикажани првите финалисти од Македонското талент шоу Нови и млади ,во првата вечер учествува: Ивана Стојановска,Игор Андреевски, Бојана Михајловиќ,Мартин Милошевски,Јасмина Атанасовска,Матеј Тушевски,Јована Богданоска,и Анастасија Митровска .Оваа сабота се емитува втората финална вечер ,каде ке бидат преставено исто толку учесници .Да посетиме Македонското музичко талент шоу се емитува на Сателитската ИНТВ,Националната ТВ Сонце и на 20тина регионални телевизии.

Please follow and like us:
Pin Share