(видео) Дали го погледнавте новиот видеозапис на Дуле Дули?

Please follow and like us:
Pin Share

Фолк пејачот Дуле Дуле деновиве промовираше видезапис на неговата авторска песна Наши села да се вратам,автор на песната е Јане Рафајловски,песната е наменета за сите печалбари од Дебарскиот крај .Видеото се снимаше на повеќе локации во Реканскиот крај а го снимаше ИН продукција.Деновиве песната е највртена на Сателитската ИНТВ.

Please follow and like us:
Pin Share