Жири комисијата во Финалната вечер од Македонското музичко талент шоу Нови и млади составена од :Наум Петрески,Сузана Гавазова ,Влатко Миладиноски и Златко Миладиноски

Please follow and like us:
Pin Share

Се снимаше и финалната вечер на Македонското музичко талент шоу Нови и млади ,беа преставени 15 финалисти , како што истакна прецедателот и организатор на оваа шоу Златко Миладиноски сите 15 веќе се наградени и финалете беше во вид на фестивал каде се прогласуваја победници од жири ,од публика но и сценски настап и други награди.

Првиот дел се емитува оваа недела а вториот дел ќе се емитува следната недела и тоа на Сателитската ИНТВ,Националната ТВ Сонце, регионалните тв -ТВ Тера,МТМ,ТВМ,ТВ Кис,ТВ Кобра,Канал 21,КТВ,ТВ Плус,Протел тв,ТВ Ирис, иддр..

Во следната емисија заедно со учесниците ќе запеаат и жири комисијата .

Како што истакна Златко Миладиноски овие се натреварувачите кои тука завршува з анив натреварувачкиот дел и следува градење на нивните кариери,за следната сезона пријавувањето е во тек и засега преголем е интересот ,посебно треба да се има предвит дека на шоуто се пее исклучиво Македонска фолк песна .

Овие натреварувачи веќе имаат добиено песни и следната сезона ќе ги промовираат токмо во ова шоу , следната сезона ќе биде малку поразлична од оваа ,освен што ќе има натреварување во секоја емисија ке има гостување на познати имиња а исто и учесници од првото шоу кој ќе промовираат авторски песни.

Please follow and like us:
Pin Share