Прва официална турнеја во Австралија после пандемијата

Please follow and like us:
Pin Share

Деновиве на голема турнеја низ Австралија патуваат Кико Болеро ,фолк пејачката Сани, познатиот виртуес на хармонка Димитар Митревски ,Фимчо од групата Болеро и Џафер. Покровител или организатор на оваа турнеја е Republika Entertaimens ,Закажани се концерти низ поголемите градови на Австралија а во Перт се закажани дури два концерти.

Please follow and like us:
Pin Share