Анастасија Митровска се пласираше во полуфиналето на Македонското музичко талент шоу Нови и млади

Please follow and like us:
Pin Share

Нов полуфиналист во Македонското талент шоу е младата Анастасија Митровска од Битола ,која најверојатно ќе се пласира и финале. Судејки по тоа што до сега не доби негативен коментар од жири комисијата ,а ги доби најисоките оценки.

погледнетеа последната емисија

Please follow and like us:
Pin Share