Почина и музичарот кој го возеше Шабан Шаулиќ

Please follow and like us:
Pin Share

Заедно со Шабан Шаулиќ во возилото кое тргнало на пат кон аеродромот биле и неговиот кум, Слободан Боабан Стојадиновиќ и музичарот Мирсад Кериќ.

Во страшната несреќа во Германија настрада и Шабан Шаулиќ, а почина и возачот на автомобилот, музичарот Мирсад Кериќ.

Мирсад возел, Шабан седел покрај него, додека позади бил Бибан Стојадиновиќ.

После сообраќајката лекарите се бореле за животот на Мирсад, но музчарот починал.

Пријателите и од него се збогуваат на друштвените мрежи.

Please follow and like us:
Pin Share