Македонската естрада се збогува од Шаулиќ преку социјалните мрежи

Please follow and like us:
Pin Share

Веста за смртта на големииот Шабан Шаулиќ ја изненади и потреси и македонската естрада. Многу од кавните личности преку социјалните мрежи се простија од пејачот на најголемите хитови во регионот.

Некои од нив споделија и фотографии на своите фејсбук профили преку кои изразуваат и сочувство, присетувајќи на моментите кога се сретнале со оваа голема музичка легенда.

 

 

 

Please follow and like us:
Pin Share