Сузана со статус за помош порача дека хуманоста не е на цена

Please follow and like us:
Pin Share

Деновиве фолкерката Сузана Гавазова на својот фејсбук профил објави статус за куманитарна акција во која повикува за донации и помош. Притоа на својата објава фолкерката напиша:

-Хуманоста е доблест што во последно време не е на цена. Луѓето живеат во нивните телефони и не сакаат да ги видат другите и нивните потреби и факт е дека кога ќе му помогнеме на некој, ние се чувствуваме убаво и исполнето. Затоа, ако ништо друго биди хуман од себични причини. Ќе ви биде убаво, но и на оние на кои ќе им помогнете, напиша на својата објава Сузе.

Пртитоа Сузе ги објави и телефонските броеви за донации кои му се потребни на Никола Новоселски.

 

Please follow and like us:
Pin Share