Му тргна во животот откако е со неа: Ова е момчето на Тејлор Свифт !

Please follow and like us:
Pin Share

Кариерата му тргнала на подобро откако ја запознал Тејлор Свифт. Тие се во врска една година, но не се појавуваат многу заедно во јавноста.

Актерот Џо Алвин и пејачкта Тејлор Свифт се во врска една година, а оттогаш на актерот кариерата му тргна на подобро. Тие многу не се шетаат заедно, иако од време на време знаат да се појават на некое случување во Лондон.

Така беше и пред некој ден кога Џо ја одведе пејачката на вечера и пиво.  За Џо не се знае многу, но сите коментираат дека кариерата му тргнала на подобро откако ја запознал Тејлор.

Тој е роден во 1991 година, а глума студирал во Лондон. Има глумено со Кристен Стјуарт, Стив Мартин.

Please follow and like us:
Pin Share