Ера Истрефи ќе ја изведе песната на Светскиот куп во Русија

Please follow and like us:
Pin Share

Албанската пејачка Ера Истрефи доби голема чест од страна на организаторите на Светското првенство во фудбал кое од идниот месец ќе се одржува во Русија.

23 годишна Ера ќе ја изведе официјалната химна на мундијалот заедно со Вил Смит и Ник Џем.

Химната се уште не е промовирана во јавноста и истата ќе излезе во петок.

 

Please follow and like us:
Pin Share