Тамара Тодевска бремена по вторпат

Please follow and like us:
Pin Share

Македонската поп-ѕвезда Тамара Тодевска е бремена по вторпат.

Уште не е познат полот на бебето, но таа ја потврди веста за порталот.

Тодевска и нејзиниот сопруг Александар Димитровски првпат станаа родители во април 2016 година.

Please follow and like us:
Pin Share