„Бекстрит бојс“се вратија со нова песна

Please follow and like us:
Pin Share

Американската група „Бекстрит бојс“ повторно се врати на сцена со нова песна.

Брајан Литрел, Ник Картер, Хауи Дороу, Еј-Џеј Меклин и Кевин Ричардсон најавија и нов албум на кој ќе се најде и нумерата „Don’t Go Breaking My Heart“.

Please follow and like us:
Pin Share