Цеца ја скрати косата, изгледа многу помладо

Please follow and like us:
Pin Share

 

Изгледа дека на популарната Цеца Ражнатовиќ и’ здодеа надградбаната на косата, па одлучи малку да ја одмори, обнови и да ја освежи, потстрижувајќи ја во модерна паж-фризура.

Please follow and like us:
Pin Share