Ана Бекута и Милутин како заљубени тинејџери

Please follow and like us:
Pin Share

Ана Бекута и нејзиниот сопруг Милутин како заљубени тинејџери. Нивните бакнежи ги забележа објективот на „Лутајуча камера“.

Ана Бекута и Милутин Мрка не ја кријат својата љубов, но избегнуваат јавно да покажуваат емоции. А кога мислат дека камерата не ги снима, тие потполно се опуштаат и разменуваат нежности.

Неодамна на снимањето на емисијата на „Ѕвездите на Гранд“, пејачката дојде со нејзиниот партнер. Кога си заминаа новинарските екипи, тие останаа сами да поразговараат. Потоа, Ана ја викнаа на снимањето на емисија, таа стан, му се приближи на момчето и го бакна во уста. Сето тоа го забележи камерата на екипата „Лутајуча камера“.

Мрка дури седум часа ја чекаше својата поубава половина да заврши со снимањето на емисијата.

Please follow and like us:
Pin Share