Младата Вероника ја снимаше својата прва песна и спот

Please follow and like us:
Pin Share

Вероника е македонка која живее во Италија и многу ја сака Македонската музика ,таа неодамна ја снимаше својата прва балада заедно со Златко Миладиноски.Вероника има 18 години љубовта кон музиката и е од малечка па така реши да заплови во музичките води.Душо лажлива е насловот на нејзиното првенче за кое снимаше спот на повеќе локации во Охрид со ИН Продукција ,деновиве ќе биде премиерно емитуван на сателитската ИНТВ.

Please follow and like us:
Pin Share