Младиот Мартин Ангелевски снимаше нова песна и спот

Please follow and like us:
Pin Share

Младиот Мартин Ангелевски од Демир хисар снимаше нева песна насловена како Марија,автор на песната е Златко Миладиноски ,за неговата најнова песна се снимаше и спот во Маврово и на други локации .

Спотот го снимаше ин продукција и деновиве ќе има еклузивна премиера на сателитската ИНТВ и неколку други тв од Македонија.

Please follow and like us:
Pin Share