(видео) Оваа сабота се прогласуваат победниците на Македонското музичко талент шоу Нови и млади

Please follow and like us:
Pin Share

Македонското музичко талент шоу дојде и до финалето на првата сезона од ова музичко талент шоу, вво сабота е последната емисија од првата сезона ,каде ќе се прогласат најдобрите. Да подсетиме дека сите финалисти веќе се наградени и добиа авторски песни од најдобрите Македонски композитори.Гледајте оваа сабота на сателитската ИНТВ ,Националната ТВ Сонце и Регионалните телевизии низ Македонија кој беа најдобрите прогласени,а исто во финалната вечер свое шоу има и жирито кое ке запее ,во жирито се Сузана Гавазова ,Наум Петрески ,Влатко Миладиноски и Златко миладиноски .

Please follow and like us:
Pin Share