(видео)Зоран Далчески со нова песна и видеозапис

Please follow and like us:
Pin Share

Фолк пејачот Зоран Далчески кој живее и работи во Америка својот престој во родната Македонија повторно го користи за создавање нови дела во музиката. Деновиве ја промовираше најновата песна Не кудетеа Македонија дело на Златко Миладиновски ,видеото го снимаа заедно со ИН продукција на повеќе локации низ Македониа .

Please follow and like us:
Pin Share