Наум Петревски на 11 август со јубилеен концерт во Охрид

Please follow and like us:
Pin Share

Нашето најголемо име во фолк музиката или акко што го викаат грло ненадпеано ова лето заокружува 35 години од неговата кариера ,по тој повод предвидени се концерти во неколку градови од неговата матична кука Аворд :Акцент се става на концертот во Охрид на 11 Август во Долни сарај каде се очекува голема посетеност . Концертот во живо ќе се емитува на сателитската ИНТВ.

Please follow and like us:
Pin Share