Нова песна и спот на Туше и Фаворити

Please follow and like us:
Pin Share

Битолската група Фаворите во дует со нивниот колега Благојче Стојановски Туше снимаа заедничка песна насловена Горе чашите.

За овај дует во Битола се снимаше и спот на повеќе локации низ Битола ,во спотот учествуваат повеќе статисти.Спотот го снимаше ИН продукција и деновиве се очекува промоција на сателитската ИНТВ.

Please follow and like us:
Pin Share