Татијана, Благоја и Пејак на Велигденски концерт во Канада

Please follow and like us:
Pin Share

Големите музички имиња од македонската естрада Татијана Стефаноска, Благоја Грујовски и Гоце Костовски Пејак, на голем велигденски концерт  во Канада.

Првиот концерт е предвиен на 19 април во Виндздор  по што ќе следува и концерт на 20 април во македонската црква Свети Климент во Торонто.

Забавата ќе биде загарантирана со оглед на тоа што станува збор за едни од најдобрите музичари од Македонија кои имаат голем спектар на хит песни. Единствено што преостанува македонци од оваа дијаспора да се сплотите и да ги поминете во беспрекорна забава и дружење велигденските празници.

Please follow and like us:
Pin Share