Лана Дел Реј има нова песна

Please follow and like us:
Pin Share

Лана Дел Реј го надополни своето музичко портфолио со нова песна.

Славната музичарка ја објави нумерата „Hope is a dangerous thing for a woman like me to have – but I have it“.

Се очекува песната да се најде на претстојниот албум на музичката ѕвезда, „Norman Fucking Rockwell“.

Please follow and like us:
Pin Share