Кија Коцкар за 2018-та: Изгубив се’ и добив се’

Please follow and like us:
Pin Share

Кија Коцкар во 2018 година стана една од најпознатите личности во Србија. Од прељубена жена до победник во реално шоу, од свадба до развод, од стјуардеса до пејачка.

Кија имаше свој коментар за годината што заминува, за она што го изгуби и она што го доби во неа и се’ и се чини нереално.

„Доаѓа крајот на оваа година. Ми се случи најлошото и најубавото во неа. Нешто што се случува со луѓето… или никогаш не им се случува или им се случува во временски опсег од најмалку десет години. Мене се’ во една година“ – го започна својот преглед на тековната година Кија.

„Изгубив сè и добив сè. Зависи од тоа како гледаш, како ти изгледа. Сè уште не знам дали сум среќна или не? Затоа сакам следната година тоа да го дознаам“ –  заклучи сопственичката на хитот „Кој би рекол“, што предизвика многу коментари на нејзините обожаватели.

Please follow and like us:
Pin Share