Лидија Спасовска најавува ново петто ЦД

Please follow and like us:
Pin Share

Русокосата Лидија Спасовска која е дел од новогодишната емисија за ИН , низ разговор открива дека има бројни музички новитети.

-Го спремам моето петто ЦД, ги подготвувам моите нови песни и се надевам дека ќе им се допаднат на публиката, вели Лидија.

Иако во изминатиов период Лидија стагнираше од  музичкиот етер, сепак тоа не значи дека таа ја запоставила музиката. Таа со препорака до публиката, околу тоа што да очекува од неа.

-Само добри и весели песни, вели Лидија.

Таа најавува и снимање на нови видео записи во соработка со ИН продукција.

Please follow and like us:
Pin Share