Оваа среда најавена промоција на најголемиот музички проект во Македонија

Please follow and like us:
Pin Share

Во среда на 22-ри овој месец ќе биде одржана промоција на најскапиот музички проект досега кој е направен во нашата земја.

Промоцијата на проектот „Нешто што ќе остане за Македонија“ е закажан, како што кажавме во среда со почеток во 20 часот во ресторанот „Рагуза 360“ во центарот на Скопје.

На оваа промоција најавени се да присуствуваат повеќе од 300 гости, а меѓу нив познати личности од естрадата, бизнис, фелата, актери, спортски работници и многу други…

Засега не се знаат многу информации за проектот, освен дека е на „Балкан Бенд“, а режисер е Даниел Јовески.

Погледнете ја најавата за проектот:

https://www.facebook.com/intv.au/videos/1116271582564297

Please follow and like us:
Pin Share