Маестралните музички виртуози од Македонија и соседна Бугарија на првата Балканска инструментална вечер

March 21, 2019 естрадаплус 0

Големиот Маестро од Македонија, хармоникашот Сашко Велков синоќа нааправи незаборавна музичка вечер. Салата од хотел “Амор” од Кочани беше претесна за да ги собере на […]