Радиостаниците одбиваат да ја пуштаат музиката на Мајкл Џексон

March 8, 2019 естрадаплус 0

Трите главни радиостаници во Монтреал престанаа да ги пуштаат песните на Мајкл Џексон, откако на каналот Ејч-би-о беше прикажан документарецот „Заминувањето од Недојдија“ за неговото, […]