(Скандал)Македонци отвораат локални Тв во соседните држави само да ги одбегнат давачките во нашата држава

March 14, 2019 естрадаплус 0

Македонци отвораат фиктивни локални Телевизии во соседните држави само да ги избегнат давачките во Македонија.Се работи за најмалку 3 Телевизии кои глумат Балкански тв а […]