Одамна недостасуваше ваква вечер во Македонија, смета маестро Милан Завков

March 22, 2019 естрадаплус 0

Дел од годинешната прва Балканска инструментална вечер беше и незаменливиот маестро на хармоника во нашата земја Милан Завков. Неговата оценка за ваквиот настан е најпозитивна […]