Цеца за деновите во затвор

March 20, 2019 Vesna Bastovanska 0

Најголемата балканска ѕвезда Светлана Ражнатовиќ Цеца никогаш нема да ја заборави таа 2003 година и месец март кога беше ставена во затвор. Имено пејачката во […]