Промоција-“Фанки деветка” нов видео запис од Љупчо и “Црешово топче”

March 18, 2019 естрадаплус 0

Во соработка со ИН продукција деновиве се промовира новиот видео запис на Љупчо Богатиноски и “Црешово топче” за инструменатлката насловена како “Фанки деветка”. Комплетен автор […]