Анастасија Ражнатовиќ искрено за новото момче на Цеца

April 30, 2019 естрадаплус 0

Младата пејачка Анастасија Ражнатовиќ ја откри својата најголема желба која се однесува на нејзината славна мајка Цеца Ражнатовиќ. Имено, наследничката на фолк-пејачката посакува мајка и’ да го најде […]

АЛЕКСАНДРА ПРИЈОВИЌ ВО ДЕТСТВОТО БИЛА МАЛТРЕТИРАНА И ПОНИЖУВАНА

April 29, 2019 естрадаплус 0

Мајката на српската пејачка Александра Пријовиќ, Борка Михајловиќ во емисијата „Викенд премиера“ раскажала за тешкото детство кое го имала нејзината ќерка. Борка раскажала дека Александра […]