Со години не разговара со зетот кој му ја претепа ќерката – конечно пејачот кажа што мисли за Адил

Please follow and like us:
Pin Share

Пејачот Адил Максутовиќ и Џеј Рамадановски започнаа војна поради инцидентот кој се случи во 2013 година, кога Адил ја претепа својата сопруга Ана Рамадановска, ќерката на Џеј.

Адил после ова велеше дека е во добри односи со Џеј и дека ја средиле ситуацијата, но Џеј не сакаше да коментира. После долг период Адил сепак призна дека пејачот не му простил што така се однесувал со неговата ќерка и дека сепак не се во добри односи.

Меѓутоа, после пет години Џеј проговори за својот зет.

„Тој е прва лига. Сите грешиме“, прокоментира Џеј за својот зет Адил.

Please follow and like us:
Pin Share