НОВО ! Погледнете го спотот од Златко Петрески

Please follow and like us:
Pin Share

Дали го погледнавте и дали ви се допадна спотот од Златко Петрески за песната “Има нешто има”?

На неколку локации покрај охридското крајбрежје, но и во прекрасниот хотел Престол во Охрид, се сними спотот од Златко Петрески за песната “Има нешто има”. Спотот се снимаше во соработка со ИН Продукција.

Ова е прв спот за Златко, но тука не запира за следниот период најавува уште неколку песни, но и видео записи.

Во продолжение погледнете го видеото !

Please follow and like us:
Pin Share