Како изгледаше Саша Ковачевиќ на почетокот од кариерата ?!

Please follow and like us:
Pin Share

Поп-ѕвездата Саша Ковачевиќ првиот јавен настап го имаше во 2004 година на фестивалот „Сунчане скале“, каде како дебитант се претстави со песната „Пакао и рај“.

Со оглед на тоа дека на споменатиот фестивал ја воодушеви публиката, реши сериозно да заплови во музичките води, па во 2006 година го издаде првиот аблум насловен „Једина си вредела“.

На овој албум се најде песнта „Рука за спас“ која публиката особено ја засака, а во спотот пејачот изгледа непрепознатливо од она што е денес физички.

Ковачевиќ денес е синоним за мускулесто и згодно тело, а во тој период пејачот не беше посветен на ваквиот изглед и имаше поинаква фигура.

Погледнете го спотот на Саша и потсетете се на неговите почетоци.

Please follow and like us:
Pin Share