Дејан Добревски во поинакво светло на музичката сцена, овојпат со бугарска песна

October 30, 2018 естрадаплус 0

На повидок нова музичка соработка помеѓу Дејан Добревски и Тино. Музичари кои подолго време се застапени на македонската музичка сцена, особено преку фестивалски настапи и […]