“Нишка љубовна, со низа ноти проткаена”-Доста успешен проект на група Милениум

October 10, 2018 Martin Petrevski 0

Група Милениум се презадоволни од нивниот проект кој носи наслов “Нишка љубовна, со низа ноти проткаена”. Тие велат дека сеуште добиваат позитивни коментари од јавноста […]

Ужива на Малдиви

October 10, 2018 естрадаплус 0

Поп-пејачката Јелена Карлеуша со ќерките Атина и Ника и со сопругот Душко Тошиќ моментално ужива на една од најпосакуваните, но и најексклузивни егзотични дестинации – на Малдиви.