Колку заработува Здравко Чолиќ?!

October 17, 2018 Martin Petrevski 0

Отсекогаш се шпекулираше околу заработката на најпопуларниот пејач на Балканот, Здравко Чолиќ. Меѓутоа, тој првпат во јавност прозборе и откри колку заработува денес. Во текот […]