Аки за Нова година во Скопје

October 19, 2018 естрадаплус 0

Музичарот одлично се опоравува и моментално ги одработува сите концерти кои биле откажани поради неговата здравствена состојба. Откако издале нова балада групата подготвуваат и нов […]